Toivolansaari Camping

Avoinna 03.05.-01.09.2019
Vastaanotto/kahvio:
toukokuussa tiistai-lauantai klo 10.00-15.00
kesä-heinäkuu maanantai-sunnuntai klo 8.00-22.00
14.8 alkaen maanantai-sunnuntai klo 10-18:00

Toivolansaari Camping sijaitsee ihanteellisella paikalla saaressa, puhtaan Kyrösjärven ympäröimänä, mutta kuitenkin lähellä Ikaalisten keskustan palveluita. Leirintäalueen sijainnin vuoksi voit kokea aamuauringon ensisäteet herätessäsi, ja lopetella illan laskevan auringon kajoon vaikkapa grillaten yhdessä grillikatoksistamme.

Keskipäivän paahtavan auringon porotusta voit pakoilla viileässä, Toivolansaari Campingin kahviossa. Kahviosta voit ostaa mm. jäätelöä, makeisia, pientä suolaista purtavaa, tuoretta pullaa, virvoitusjuomia, olutta ja siideriä. Kahvion yhteydessä on myös viihtyisä terassi.

Alueellamme on 15 eritasoisesti varusteltua mökkivaihtoehtoa sekä laajat nurmikentät matkailuautoille ja–vaunuille sähköpaikkoineen. Leirintäalueelle majoittujilla on käytössään lämpimät ja siistit saniteettitilat erillisissä huoltorakennuksissa. Alueelta löytyy myös keittokatos, jossa on keittolevyt ja kuumavesi.

Viihtyisästä rantasaunasta voi nauttia yleisillä saunavuoroilla tai sen voi varata myös omaan käyttöön. Erillisessä saunatuvassa on mahdollista järjestää illanistujaisia sekä kokouksia. Tarvittaessa myös ateriapalvelut onnistuvat. Saunan kuistilta avautuu upea näkymä järvelle, ja laiturilta on hyvä pulahtaa vilvoittelemaan päivän päätteeksi.

Alueelta löydät myös beach volley -kentän, minigolf-radan, jättitrampoliinin ja lasten leikkipaikan. Saaren poikki kulkee valaistu pururata ja vastaanotosta on mahdollista vuokrata soutuvene tai kanootti, myös erilaisia pelivälineitä on vuokralla. Pienen kävelymatkan päässä on tenniskenttä.


Tervetuloa viihtymään!