Toivolansaari Camping

Öppet 3.5.-31.8.2018

Toivolansaari Camping ligger på en perfekt och fredlig plats på en ö, omgiven av den rena sjön Kyrösjärvi, men ändå nära till Ikaalinen centrum och dess tjänster. På grund av Campingens läge kan du uppleva soluppgången när du vaknar och njuta av solnedgången medans du grillar.

Du kan undgå den heta eftermiddagssolen i den nyligen renoverade mottagningen och cafeterian. Från Cafeterian kan du köpa till exempel glass, godis, snacks, läsk, öl och cider eller bara tillbringa en trevlig lördag kväll med lite Karaoke. Cafeterian är öppen från 8.00 till 22.00 Utanför cafeterian finns det en mysig terrass.

Vår camping har 15 olika stugor och lofthus i varierande storlekar och inredning. Och omfattande gräsplaner för husvagnar och tält med el alternativ. Campingen är utrustad med varma och rena sanitetsbyggnader, bastu och kokmöjlighet. Obs! Badrum och dusch finns i en separat servicebyggnad

En underbar bastu precis vid stranden finns tillgängliga för bokning och i den separata salongen med öppen spis kan du arrangera möten eller bara tillbringa kvällen med dina kompisar. Catering går också att få till salongen. En vacker utsikt syns från bastuterrassen och från piren kan du dyka i sjön för att kyla ner dig i slutet av dagen.

På vår camping hittar du också ett beach volley-område, en minigolf-bana, en jättestudsmatta och en nybyggd lekplats för barn. Det finns en upplyst motionsslinga som går genom ön, och från repection kan du hyra en båt eller en kanot, det finns också spelutrustning för uthyrning. En tennisbana ligger på bara ett kort gångavstånd från campingen.


Välkommen!